top of page

Om Womanhood

Vårt mål er å gjøre din kvinnereise litt enklere.

Womanhood.no er resultatet av en sterkt forankret tro på at alle kvinner har rett til å forstå sin egen kropp og de unike påvirkningene den opplever gjennom livet. Min personlige reise mot å skape Womanhood begynte tidlig, og den tok en annen vending da jeg ble gravid som 17-åring. Denne opplevelsen utløste min nysgjerrighet for kvinnekroppen, og jeg oppdaget at det var en betydelig mangel på tilgjengelig informasjon. Fra puberteten til overgangsalder og alt i mellom.

Jeg innså at jeg ikke var alene i mine spørsmål og bekymringer, og jeg ønsket å gjøre en forskjell ved å dele min kunnskap og erfaring. Som personlig trener med spesialisering innen kvinnehelse, jobber jeg for å hjelpe kvinner med å bygge opp, forstå og akseptere sin egen kropp bedre. Som kvinne, mamma, kvinnehelseforkjemper og skribent, jobber jeg for å gjøre kvinnehelse litt lettere. Womanhood handler om å skape åpenhet, dele kunnskap, og gi kvinner i alle aldre verktøyene de trenger for å forstå, respektere og feire sin kvinnelighet, samtidig som de tar vare på sin helse og trivsel på best mulig måte.

Vår historie

Denne reisen er drevet av en genuin lidenskap, dedikasjon, og nysgjerrighet for kvinnehelse. Den er preget av egne opplevelser og bidrag fra bemerkelsesverdige kvinner som har krysset min vei.

Visjonen for dette prosjektet ble skapt av troen på at hver kvinne har rett til å forstå sin egen kropp og de unike forandringene den går gjennom. Livet har en tendens til å overraske oss, og det gjorde det på ulike måter for meg. Jeg fant raskt ut at det var,  og fortsatt er, en betydelig mangel på tilgjengelig informasjon om ulike sider ved kvinnekroppen. Mangelen på lett tilgjengelig kunnskap og ressurser fikk meg til å innse at mine spørsmål ikke var unike for meg alene.

Jeg skjønte kjapt at spørsmålene jeg en gang hadde, var spørsmål som mange kvinner deler. Jeg forstod at det er et presserende behov for mer åpenhet, økt kunnskap, bedre tilgang til informasjon og verktøy som kunne hjelpe kvinner med å navigere gjennom sine unike kvinneliv.

Hvis vi vil legge til rette for neste generasjon av kvinner, må vi først ha den kunnskapen og de verktøyene som kreves. Hvordan kan vi lære våre egne døtre om kropp og reproduktiv helse, egenomsorg og forebygging hvis vi ikke har denne kunnskapen selv?

Kvinnekroppen er kompleks og spiller en avgjørende rolle i alle livsfaser. Målet vårt er å gi verktøy, kunnskap og åpenhet for å gjøre denne reisen litt enklere for andre kvinner

Womanhood.no startet som en interesse og utviklet seg til å bli en lidenskapsdrevet reise dedikert til kvinnehelse og velvære, veiledet av kunnskap og erfaring fra andre fantastiske kvinner. Min visjon er å gi kvinner i alle aldre muligheten til ikke bare å forstå, respektere og feire sine kvinnekropper og liv, men også å prioritere egen helse og generelle velvære.

KVINNENE

som bidrar både bak, på sidelinjen og foran Womanhood.no

bottom of page