top of page

PUBERTET

Puberteten er en naturlig del av livet som markerer overgangen fra barndom til voksenliv. Dette er en tid med store forandringer i kroppen din, både fysisk og følelsesmessig. Her vil du finne informasjon som kan hjelpe deg med å forstå hva som skjer under puberteten og hvordan du kan takle disse forandringene.

Pubertet

Her noen enkle, men kraftfulle rutiner som kan være veivisere på veien til indre balanse og velvære.

Les mer
16.png

Mensensmerter

Seksuell helse er en personlig reise, og det er ingen universell oppskrift

Les mer
42.png

Min første menstruasjon

Med et liv som beveger seg i høyt tempo, kan kvinner oppleve en betydelig mengde stress og press. Å finne balanse midt i dette kaoset er ikke bare en utfordring, men også en nødvendighet for å opprettholde god mental og fysisk helse.

Les mer
60.png

Er jeg kvinne nå?

I en verden preget av konstant aktivitet og multitasking, kan det å finne øyeblikk av indre ro være avgjørende for kvinners helse. Mindfulness og meditasjon er kraftfulle verktøy som ikke bare gir øyeblikkelig lettelse, men også styrker den generelle fysiske og mentale velværen.

Les mer
40.png
26.png

Månedens tips

Sex og samfunn er gratis for alle under 25 år

Sex og samfunn er Norges største senter for seksuell og reproduktiv helse og rettigheter. Vi mener at seksuell helse må likestilles med fysisk og psykisk helse, og god seksuell folkehelse er avgjørende for god fysisk og psykisk helse

Mensenprodukter

Menstruasjon er en naturlig del av kvinners reproduktive helse, og valg av menstruasjonsprodukter spiller en viktig rolle i å sikre komfort og hygiene under denne perioden.

Les mer
30.png

Tampongguiden

Tamponger er en praktisk og diskret måte å håndtere menstruasjonsblodet på. Men hvordan gjør man det egentlig?

Les mer
37.png

Følelser og hormoner

Puberteten er en livsperiode der kroppen gjennomgår betydelige endringer, både fysisk og følelsesmessig. Hormoner spiller en sentral rolle i denne prosessen og påvirker i stor grad følelseslivet til en ung person.

Les mer
1.png

Intimpleie

Riktig intimpleie er avgjørende for å opprettholde kvinners generelle helse og velvære. Intimpleie er spesielt viktig fordi kvinnens kjønnsorganer er utsatt for ulike påvirkninger og kan være sårbare for infeksjoner og ubehag

Les mer
33.png
bottom of page