top of page

Hva kan jeg hjelpe deg med?

Som personlig trener med spesialkompetanse innen kvinnehelse, er mitt primære fokus å tilby veiledning for kvinner som står overfor utfordringer knyttet til graviditet, barselperioden og ulike kvinnehelsetilstander. Jeg forstår at det ikke alltid er enkelt å navigere gjennom mengden av treningsråd, tips og informasjon tilgjengelig på nettet, spesielt hvis du i utgangspunktet føler deg usikker, ikke er vant til trening, eller har spesifikke helsehensyn.
 

Min kompetanse innebærer å tilpasse treningen slik at det tar hensyn til dine unike behov og situasjon. Enten du er gravid, nylig har født, eller håndterer andre kvinnehelsetilstander, vil vi sammen utvikle et trygt og effektivt treningsprogram. Noen trenger mye hjelp og tilpasninger, mens andre trenger litt mindre. Uansett hva som er din situasjon så kan det likevell være en trygghet å ha en fagperson. Målet er å gi deg den tilliten og veiledningen du trenger for å oppnå dine helse- og treningsmål på en måte som er skreddersydd til din kropp og livsstil.

Priscilla Louisa Kwaa

Hei! Jeg heter Priscilla og er kvinnen bak Womanhood.no (tidligere kvinnehelseifokus)
Jeg er personlig trener med spesialkompetanse innen kvinnehelse.  Jeg tar imot alle kvinner. Om det er graviditet, barsel, kvinnehelsetilstander som endometriose eller PCOS m.m. Jeg har jobbet som PT i over 7 år og er opptatt av å kontinuerlig oppdatere kunnskapen min innen kvinnehelse, slik at jeg hele tiden kan tilby den beste oppfølgingen for mine kunder. 

Utdannelse og sertifiseringer

Personlig trener

Ernæring

Mammamage trener

Pre & Postnatal trainer

Pelvic floor fitness trainer

Pelvic floor pain & exercise trainer

Pcos Management

Endometriose Management

Menopause Management

På stødig bekkenbunn- det siste innen forskning på bekkenbunn

Tezza-8346.JPG
Womanhood.no

Jeg anbefaler henne virkelig til andre som enten er gravide eller nettopp har født.»

Jeg er så glad for å ha Priscilla som PT etter fødselen min. Hun er veldig motiverende, kunnskapsrik og inspirerende og jeg føler meg mye sterkere allerede. Jeg lærer masse om hvordan kvinnekroppen fungerer/ikke fungerer etter en fødsel, og hvordan man kan trene seg tilbake i form. I tillegg får jeg ha med babyen min- noe jeg ser på som et stort pluss. Jeg trente også med henne en time som gravid, noe jeg syntes var svært lærerikt mtp hvilke muskler man bør trene og ikke under svangerskapet. Da hadde jeg og mannen min en dobbeltime med henne slik at vi begge lærte øvelser som passet meg som gravid. 

Tiril

Womanhood.no

Kontakt for PT timer

PT

1-1 timer
Duo timer
Barsel grupper
Gravid grupper

Hvor

Online eller på
Grunerløkka
Seilduksgata 4b

Kontakt

Telefon : +47 412 33 943

Mail :

Kontakt for event

Å planlegge et vellykket event krever nøye overveielse av alle aspekter, inkludert deltakernes trivsel og velvære.

 

Med PT på ditt event vil du få skreddersydde treningsprogrammer som er tilpasset deres gruppe. Dette gjør det enkelt for deltakerne å delta uansett treningsnivå.

 

Det å legge til en dose med bevegelse i begynnelsen eller slutten av ditt event kan være nøkkelen til å skape en minneverdig opplevelse for deltakerne dine. Enten det er en konferanse, workshop eller en spesiell sammenkomst, kan fysisk aktivitet bidra til å forbedre trivselen og engasjementet til dine gjester.

Womanhood.no
bottom of page