top of page

This is womanhood

Puberteten er en naturlig del av livet som markerer overgangen fra barndom til voksenliv. Dette er en tid med store forandringer i kroppen din, både fysisk og følelsesmessig. Denne guiden vil hjelpe deg med å forstå hva som skjer under puberteten og hvordan du kan takle disse forandringene.

Womanhood.no
Womanhood.no

Å forberede seg på og opprettholde god helse under graviditeten er avgjørende for både mor og barn. Her er en guide som gir deg informasjon om hvordan du kan trives under svangerskapet.

Barselperioden er en spesiell tid som krever spesiell omsorg for både mor og baby. Her er en guide om barsel for å hjelpe med tilpasning i denne viktige fasen.

Womanhood.no

Mange kvinner opplever plager og vondter under både svangerskap og i tiden etter.
Her finner du en oppdatert liste over spesialister innen kvinnehelse. Det er krav
 til kunnskap på de som står på listene så du vil derfor finne fysioterapeuter med god og riktig kunnskap

Sist oppdatert 8. august 2023

Womanhood.no

Overgangsalderen, også kjent som klimakteriet, er en naturlig fase i en kvinnes liv der kroppen gjennomgår en rekke endringer. Denne guiden vil hjelpe deg med å forstå hva som skjer under overgangsalderen og hvordan du kan håndtere denne livsfasen

Hormonell helse spiller en viktig rolle i kroppens funksjon og velvære. Ubalanser i hormoner kan føre til en rekke fysiske og følelsesmessige utfordringer. Denne guiden vil hjelpe deg med å forstå betydningen av hormonell helse, identifisere symptomer på ubalanse og gi tips om hvordan du kan opprettholde balanserte hormoner

Womanhood.no

Endometriose og adenomyose er to tilstander som påvirker kvinnens reproduktive helse. I denne guiden vil vi utforske begge tilstandene, deres symptomer, diagnose og behandlingsalternativer, samt gi råd om hvordan du kan håndtere og mestre livet med disse tilstandene.

Polycystisk ovariesyndrom (PCOS) er en vanlig hormonell tilstand som påvirker mange kvinner. Denne guiden gir deg innsikt i hva PCOS er, symptomer, diagnose og behandling, samt livsstilsråd for å håndtere tilstanden.

Det finnes foreninger og støtte å få dersom du opplever kvinnelidelser- eller plager. Hos de forskjellige foreningene får du mer informasjon, støtte, felleskap og samhold.
Her finner du en oversikt over de forskjellige

Mental helse er like viktig som fysisk helse, og som kvinner står vi overfor unike utfordringer og påvirkninger. Denne guiden gir deg innsikt i hvordan du kan ta vare på din mentale helse, håndtere stress og fremme ditt generelle velvære som kvinne.

Les viktigheten av bekkenbunnen i ulike livsfaser med denne guiden. Bekkenbunnen er en avgjørende del av kvinners helse, og den endrer seg gjennom ulike livsfaser, fra ungdomstiden til overgangsalderen. Denne guiden tar deg gjennom de ulike livsfaser, og utforsker hvordan bekkenbunnens funksjon og helse påvirkes.

Selvkjærlighet er selve essensen av å ta vare på deg selv, både fysisk og mentalt. Det er praksisen med å omfavne deg selv med kjærlighet, forståelse og omtanke, på samme måte som du ville gjort for noen du er dypt glad i. Denne veiledningen vil utforske betydningen av selvkjærlighet, gi deg praktiske ideer for hvordan du kan praktisere selvkjærlighet i din daglige rutine

Du finner flere guides her

NB! Disse veiledningene er kun til informasjonsformål og er ikke ment å være medisinsk råd.

bottom of page